Sähköinen web-matkalaskulomake

Se on vihdoin mahdollista! Verohallinto hyväksyy myös sähköisesti annetun matkalaskun, kunhan laskun kirjoittajan tunnistautuminen on varmennettu. PALKKA.EU -palvelussa tunnistautuminen tapahtuu seuraavin kriteerein: Laskun kirjoittaja antaa 1) nimensä ja henkilötunnuksensa, 2) salasanan, jonka saat pyytämällä sitä TEKSTIVIESTILLÄ numerosta 0400 419754. Salasana annetaan sinulle tekstiviestinä, jonka jälkeen voit alkaa käyttää web-matkalaskua.

Tutkittua tietoa laskujen maksamisesta myöhässä

Vaikka suomalaisyritykset ovat keskimääräistä eurooppalaista yritystä ripeämpiä laskunmaksajia, viivästyy maksaminen suomalais-yritykseltäkin keskimäärin 7,3 päivää yli eräpäivän (euroopassa keskimäärin 14,5 päivää, julkisen sektorin myöhästyessä 24,2 päivää!). Luvut ilmenevät tuoreesta Intrum Justitia -konsernin maksutapatutkimuksesta. Tämä viive näkyy Sinulle suoraan PALKKA.EU -palveluissa, maksumuistutuskäytännöstämme huolimatta.

Näin esiintymiskorvauksesi jakautuu

PALKKA.EU saa toistuvasti tiedusteluita esiintymislaskun jakautumisesta ja palkkion suuruuksista. Nyt on luotu kaikkien luettavaksi esitys jakautumisesta eri tahoihin.
Tutustu täällä...