Uudet verokortit voimaan 1.2.2016

Toimitathan ajantasaisen verokorttisi tai sen tiedot ajoissa Palkka.eu:lle, jottei palkanmaksuusi aiheudu tarpeetonta viivettä. Voit toimittaa verokortin joko paperipostissa (kaikki verokorttityypit), skannattuna sähköpostilla (freelancer- ja sivutulokortit) tai Palkka.eu-lomakkeella.

Palvelimien vaihto

Parempaan luotettavuuteen pyrkiäksemme siirrämme Palkka.eu-sivuston uudelle web-alustalle maanantaina 9.3.2015. Toimenpide ei aiheuta pidempää toimintakatkoa, mutta mikäli et saa tekemästäsi toimeksiannosta vahvistusviestiä, olet luultavasti osunut juuri palvelimen vaihdon hetkelle. Yritä tällöin toimeksiannon uudelleenlähetystä hetken kuluttua uudelleen. Pahoittelemme mahdollista ylimääräistä vaivaa.

Toimisto ja puhelinvaihde kiinni 12.-17.3.

Kaikki verkkopalvelut toimivat normaalisti, mutta sähköpostit ja puhelut käsitellään taas 18.3. alkaen.

Vuodenvaihteen asioita

Palkka.eu elää lomarytmissä 24.12.-2.1. välisenä aikana. Toimeksiannot käsitellään heti 3.1. alkaen, mutta palkanmaksut käynnistyvät, kuten aina vuodenvaihteen kohdalla, toisesta viikosta alkaen.

Nettisivujen uusi ulkonäkö

Viime keväänä Palkka.eu:n sivusto uusittiin, sisältöä tuli paljon lisää ja verkkolomakkeet muuttuivat kokonaan. Sivujen käytettävyys ja ulkonäkö ei kuitenkaan ollut paras mahdollinen, joten nyt tehty muutos keskittyi sivuston ilmeen parantamiseen ja selauksen helpottamiseen. Uusille käyttäjille sivusto on helpommin lähestyttävä, kun taas vakiokäyttäjät pääsevät jättämään toimeksiantonsa helposti parilla klikkauksella.

Pari uutta asiaa on hyvä huomata:
1) Toimeksiantolomakkeelle pääsee nyt pikalinkillä kaikilta sivuilta, kun klikkaa oikeassa yläreunassa näkyvää + -merkkiä.
2) Toimeksiantolomakkeeseen tuli kaksi pientä muutosta: Työn laatu (myynti, esiintyminen, kuvatallenne tms) valitaan nyt lomakkeella, ei ennen sitä. Lisäksi arvonlisäverokanta merkitään monivalintakenttään, koska oletusarvoisen alv-kannan tarjoaminen on aiheuttanut korjaustarpeita toimeksiannon käsittelyssä.

Palaute sivustosta, kuten kaikesta muustakin, on tavalliseen tapaan tervetullutta!