Sinä teet työn tai myyt tuotteen tai palvelun. Palkka.eu laskuttaa tilaajaasi, maksaa sinulle palkan ja hoitaa kaiken muun. Yksinkertaista!
Yksi työ vuodessa, kaksi viikossa tai kokoaikaisesti töissä, Palkka.eu palvelee kaikenlaisia käyttäjiä.

Palkka.eu:n käyttäjänä voit vähentää kulusi mm. työvälineistä, markkinoinnista, laitevuokrista, matkalipuista, hotelliyöpymisistä, sekä voit saada korvauksen oman autosi käytöstä verovapaina kilometrikorvauksina.

Työsi tilaaja voi hyödyntää kotitalousvähennyksen tekemästäsi työstä verotuksen niin salliessa.
autonkuljettaja
graafikko
huoltomies
joogaohjaaja
juontaja
jäätelökioskin myyjä
kodinkonekorjaaja
konsultti
koomikko
kotihoitaja
kääntäjä
lastenohjaaja
laulaja
malli
muusikko
myyntiedustaja
mökkitalkkari
näyttelijä
ohjaaja
ompelija
puuseppä
remonttimies
siivooja
sorvaaja
taikuri
toimittaja
tulennielijä
tulkki
valokuvaaja
...

Tapahtumia ja juhlia tuottava keskisuuri yritys ulkoisti kaikkien työntekijöidensä ja käyttämiensä freelancereiden palkanmaksun Palkka.eu:lle. Työpalkat maksetaan helposti yhdellä laskulla joka toinen viikko, eikä muista palkkavelvoitteista tarvitse huolehtia. Palkansaajien palkat maksetaan aikataulun mukaisesti, eivätkä parin päivän viivästykset laskunmaksussa heijastu palkkojen maksuun.


Tapahtumatuotantoyritys, Helsinki

Yhtye keikkailee säännöllisesti ympäri Suomea. Ravintolat eivät ole enää vuosiin maksaneet palkkoja suoraan, vaan ohjelmatoimisto hoiti palkanmaksun. Kuitenkin mm. matkakulujen käsittely koettiin hankalaksi, eikä toistuvilta virheiltäkään vältytty. Yhteistyö Palkka.eu:n kanssa on sujunut mallikkaasti, ja ilmainen kulutositteiden käsittely on koettu todelliseksi bonukseksi!


Tanssiorkesteri, Tampere

Valokuvaajalla oli oma yritys, oma studio ja runsas kalusto. Useiden vuosien jälkeen kypsyi ajatus paperitöistä luopumisesta. Neuvottelut Palkka.eu:n kanssa johtivat toimivaan ratkaisuun, ja nyt valokuvaaja toimii vailla velvollisuuksia palkansaajana, ylläpitäen kalustoaan henkilökohtaisessa verotuksessaan. Todellista yrittämistä ilman omaa yritystä!


Valokuvaaja, Helsinki

Juonto- ja konsultointitöitä tekevä freelancer halusi säännöllisyyttä rahatalouteensa. Välillä töistä sai hyviä korvauksia, mutta vuokranmaksun aikaan rahat olivat kuitenkin lopussa. Palkka.eu:n kanssa sovittiin säännöllisestä palkanmaksusta, ja nyt palkkaa maksetaan kerran kuukaudessa tasasumma, ja tasaus suoritetaan aina joulukuussa.


Konsultti, Helsinki

Tutustu palveluun