Uuden käyttäjän ensi vaiheet:

Toimita kuva verokortistasi
Toimita kuva verokortistasi
Sivutulo- ja freelancer-verokorteista voit lähettää vaikka kännykällä otetun kuvan kortista perustietolomakkeella tai sähköpostilla info(ät)palkka.eu. Kortit päätoimen tuloa tai palkkaa varten tulee toimittaa postissa: Suomen Palkka.eu, Jokelankuja 4, 04480 Haarajoki.

Voit itse nostaa korttiin merkittyä pidätysprosenttiasi, mutta mikäli haluat pienentää sitä, uusi kortti täytyy tilata verotoimistosta (puhelin 020 697 000 tai www.vero.fi/verokortti).

* Samoilla ohjeilla toimitaan myös vero- tai osoitetietojen muuttuessa, tai vuosittain helmikuun alussa, uusien verokorttien astuessa voimaan.

Luo salasana
Mikäli aiot käyttää matkalaskulomaketta,
luo allekirjoitustasi vastaava salasana
Salasanan joudut luomaan vain kerran, ja se on sen jälkeen aina voimassa. Ohjeet salasanan hankkimiseksi ovat täällä.

Jokaisen toimeksiannon kohdalla erikseen:

Suorita työtehtävä
Suorita työtehtävä tilaajan kanssa sovitun mukaisesti.
Tee toimeksianto
Täytä toimeksiantolomake verkossa, jossa ilmoitat työn ja palkkion tiedot.
Sinun työsi on tehty!
Sinun työsi on tehty! Lasku toimitetaan, palkka lasketaan laskutetun summan mukaan, lakisääteiset velvoitteet suoritetaan (mm. eläke- ja vakuutusmaksut) ja palkka maksetaan saajien tileille.
* Mikäli käytät tekijän, tuotteen, palvelun tai esiintyjän nimenä muuta kuin omaa nimeäsi, anna nimesi "Lisätietokenttä (tulostuu laskuun)" -sarakkeessa, jotta myyjä tietää toimeksiannon koskevan juuri sinua. Vaihtoehtoisesti voit jättää tekijän, tuotteen tai esiintyjän nimen tyhjäksi, jolloin nimesi tulee automaattisesti laskuun.Ongelmatilanteiden varalta:


Jos verkkopalvelu ei toimi odottamallasi tavalla, ilmoitathan siitä puhelimitse 0400 419754. On arvokasta päästä puuttumaan teknisiin ongelmin heti niiden ilmaannuttua.

Tyypillisin ongelma viivästyneen palkanmaksun tilanteessa on jonkin oleellisen tiedon puuttuminen. Mikäli palkkaa ei ole tullut tilillesi odottamassasi ajassa, varmista, että olet toimittanut henkilö- ja verotietosi ja mahdolliset kulukorvaustositteet. Onko vuosi vaihtunut ja uusi verokortti vielä toimittamatta? Jos arvelet em. asioiden olevan kunnossa, ota yhteyttä puhelimitse 0400 419754 tai sähköpostilla info(ät)palkka.eu, niin selvitetään ongelma ja saatetaan asiat järjestykseen viipymättä.
Käytät vain palvelua. Voisiko se olla enää yksinkertaisempaa?
Kenelle se sopii?

Käytä palvelua